KVASkujeme zdravo od A po Z s bio múkami Prazrnko

7929

Pre koho je kurz určený:

Pre úplných začiatočníkov ale aj pre pokročilých, ktorí chcú kváskovať ako profíci.

 

Čo sa na kurze naučíte:

Absolvovaním nášho kurzu získate 100% návod, vďaka ktorému si dokážete sami doma kedykoľvek založiť kvas a upiecť z neho zdravý a kvalitný chlieb.

 

Prejdete si celým procesom:

  1. Založenie rozkvasu/štartéra
  2. Prvá fáza kysnutia chleba – miesenie cesta
  3. Druhá fáza kysnutia- stáčanie do ošatky
  4. Pečenie

 

Počas kurzu sa tiež dozviete, aká múka je na kváskovanie tá najvhodnejšia. Ujasníte si základné pojmy, ktoré sa pri kváskovaní používajú. Janka vás tiež upozorní na časté chyby, ku ktorým počas kváskovania a pečenia chleba dochádza, a na oplátku vám poskytne praktické tipy a triky ako s kvasom a chlebom pracovať vo váš prospech.

 

Janka sľubuje, že ak budete presne dodržiavať jej návod, ktorý vám ponúka, tak sa vám chlieb zaručene vydarí.

 

K webináru získavate ZADARMO aj originálne pdf podklady s návodmi a receptami z dielne Janky Gio Fox.

 

Základné pomôcky pre pečenie s kvasom:

Kvalitná eko/bio múka (Prazrnko)

Ražný kvas

Ošatka

Škrob

Ostatné ingrediencie podľa receptu (voda, rasca, soľ)

Nákupný košík
Žiadne produkty v košíku!
Pokračovať v nákupe
0