Jana Líšková

Odborníčka na pečenie s kvasom

„Jedlo je primárnym zdrojom medicíny pre naše telo. Najprv použi ako liek správne jedlo…

Začnite sa vzdelávať

Janka je známa v oblasti zdravého pečenia z KVASU. Zaoberá sa nielen prípravou chleba, ale i rôzneho pečiva či zdravého varenia. Je prvou osobou na Slovensku, ktorá toto umenie, známe ako kváskovanie, pretavila aj do zdravej verzie. Sústreďuje sa aj na konzumentov s problematikou potravinových alergií či HIT. Taktiež sa upriamuje na prípravu zdravého pečiva pre deti i dospelých, ktorým záleží na tom, čo jedia. Janka pečie podľa vlastných receptov, pozostávajúcich z kvalitných čerstvých múk v Bio kvalite. Pri vytváraní svojich receptov spolupracuje s domácimi pestovateľmi, ktorí pestujú výhradne vysoko-kvalitné produkty. Momentálne ju vyhľadávajú výrobcovia zdravých obilnín už sami a Janka pre nich pripravuje jedinečné chlebíky. Tie od roku 2020 nájdete už aj v reťazcoch po celom Slovensku.

Nákupný košík
Žiadne produkty v košíku!
Pokračovať v nákupe
0